We werken hard om het beste bier te serverenHet verhaal achter Jake's Beer

Jake's Beer

Wij zijn drie jonge ondernemers, ondernemers die houden van bier, speciaal bier! Jake’s Beer deelt deze passie graag met jou. Door een samenwerking met een Belgische brouwerij brouwen wij de beste speciaal bieren van dit moment met unieke smaken die streven naar plezier, gezelligheid en verbondenheid.

Leef in het moment en enjoy Jake’s!

Jake's-Beer-oprichters

Over de oprichters van Jake's Beer

Jake’s is opgestart door Jan Janssen, Didier Heemskerk en Kees Janssen. Alledrie zijn zij grote liefhebbers van speciaalbieren.

Samen hadden wij al heel lang het idee om een eigen bier te ontwikkelen en op de markt te zetten, een aantal proefsessies verder waren we het eens over de smaken en zijn onze eerste twee bieren geboren! Wij willen graag unieke bieren op de markt zetten. Bieren die soms een tikje gewaagd zijn, maar die zo lekker zijn om te drinken.

Wij blijven ons ontwikkelen op het gebied van bier en zoeken altijd naar de juiste combinaties om deze unieke bieren te brouwen.

Gestart met twee bieren

De allereerste bieren van Jake’s bestonden uit de Blondina en de Tripa. De Blondina heeft een frisse en ietwat fruitige smaak, wat het bier anders maakt dan de standaard blonde bieren. Bij de Tripa is een mix gezocht tussen een tripel en een IPA bier. Hierbij hebben we het bier zo gemaakt dat je bij elke slok weer verrast wordt door de smaak.

https://jakesbeer.com/wp-content/uploads/2021/08/Jakes-1.png

Gebrouwen in België

Jake’s bier wordt gebrouwen in België doordat we de samenwerking hebben gezocht met Belgische brouwerijen. Vervolgens wordt het vanuit ons eigen magazijn verzonden naar winkels, horeca en naar jou! Dankzij de samenwerking met Belgische brouwerijen zijn wij in staat om altijd bier te kunnen brouwen en nieuwe smaken te ontwikkelen.

Kwaliteit van het bier

De samenwerking met Belgische brouwerijen zorgt er ook voor dat we kunnen voldoen aan de strenge wet- en regelgeving en aan onze eigen hoge kwaliteitseisen van het bier. Jake’s wordt alleen gebrouwen met de allerbeste ingrediënten en op een duurzame manier. Zonnepanelen bij de brouwerij zorgen voor energie en het draf van het bier wordt gedoneerd aan lokale boeren. Tevens wordt het water dat gebruikt wordt bij het brouwen zo veel mogelijk hergebruikt.

Mede door deze aanpak wordt ons bier goed ontvangen, met positieve reacties. Daar doen we het voor. Laten we daarom samen proosten op de geweldige dingen in het leven, groot of klein, want er is altijd wel een reden om te proosten! Enjoy Jake’s!

Missie: Jake’s Beer wil met zijn bieren iedereen op een duurzame manier met elkaar verbinden en op een innovatieve wijze steeds nieuwe ervaringen aanbieden.

Visie: Om voor nagenoeg iedereen het perfecte bier te maken, op de beste mogelijke manier.

Bier-shop