Die gaan er goed in!BIERPAKKETTEN

Bierpakketten

Bij Jake’s Beer ga je bierpakketten vinden die je nergens anders kan krijgen! Pakketten met speciaal bieren die superlekker zijn, een uniek recept hebben en die duurzaam gebrouwen zijn! Kortom, verschillende bierpakketten waar je goed van gaat genieten!

Bierpakket personaliseren

Het allermooiste? Je kan bij ons jouw eigen bierpakket zelf samenstellen! Keuze uit de bieren en personalisatiemogelijkheden. Wil jij op het kratje een unieke boodschap zetten of een ander logo? Dat kan! Neem contact met ons op met jouw wensen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Vaderdag cadeau

Elke vader verdient een goed Vaderdag cadeau! Is jouw vader een echte bierliefhebber en houdt hij wel van een lekker biertje? Dan is een bierpakket voor jouw vader het perfecte cadeau! Wij denken graag met je mee hoe je jouw vader het beste in het zonnetje kan zetten, wat dat verdient hij toch? Zo kan je kiezen voor een van onze voorgeselecteerde bierpakketten die altijd goed in de smaak vallen. Je kan ook kiezen om jouw Vaderdag bierpakket te personaliseren met een tekst, wat denk je van: Jij bent echt een topper pap! Tover die glimlach op zijn gezicht met onze bierpakketten!

Kerstpakket bier

Jouw werknemers zijn goud waard! Geef ze daarom vloeibaar goud met de bierpakketten van Jake’s Beer! Bedank ze voor al hun inzet afgelopen jaar met een bier kerstpakket die wij hebben samengesteld met onze heerlijke bieren. Naast deze bieren kun je ook kiezen of je het bierpakket verder wil samenstellen met lekkere snacks of een bierglas. De keuze voor jouw kerstpakket is ruim en wij denken daarin graag mee! Gegarandeerd een blije werknemer!

Kerstpakket-bier

Relatiegeschenk

Wil je jouw relaties, zakelijk of persoonlijk, bedanken? Een relatiegeschenk in de vorm van een bierpakket is dan een toegevoegde waarde voor jouw relatie! De impact die je creëert met een van onze bierpakketten overtreft alle verwachtingen. Ga voor ons bierpakket met glas of stel zelf jouw eigen pakket samen met ons.

Samengestelde bierpakketten

Bierpakket-met-glas
30.00
Het perfecte cadeau voor bierliefhebbers! In dit pakket zitten 6 van onze heerlijke speciaalbieren om van te genieten, 2 bierglazen, een opener om de bieren mee open te maken en natuurlijk het houten bierkratje om het een geheel te maken!

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!