Dit bier vult je met ongekende smaakcombinaties.Tripa

Tripa - onze Tripel IPA

De Tripa – onze Tripel IPA is een goudkleurig bier. Een Tripel IPA, de extra zware versie van de IPA. Dus waar je fruitigheid van een Tripel kunt verwachten en de bitterheid en citrus toetsen van een IPA. De Tripa heeft een lange afdronk van bittere hop en fruitige tonen die lang aanwezig blijven met een honingzoet begin. Ons bier is duurzaam gebrouwen. We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten voor ons bier. Het is niet voor niets dat dit bier zo populair is onder de bierliefhebbers; het heeft een uniek karakter en veel smaak! Laat ons je meer vertellen over wat ons Tripa bier zo speciaal maakt.

Tripa - onze Tripel IPA

De Tripa heeft een lange afdronk die zowel de bitterheid als de fruitigheid van dit brouwsel behoudt. De aanhoudende citrus toetsen zullen je smaakpapillen in verrukking brengen, dus wees niet bang om je tijd te nemen wanneer je deze Triple IPA drinkt! Dit gouden bier is een speciaal bier dat wordt geëvenaard door zijn smaak. De Tripa wordt met passie gemaakt en heeft een duurzaam brouwproces.

Ingrediënten van de Tripa - onze Tripel IPA

Elk van onze bieren wordt gebrouwen met enkel de beste en meest natuurlijke ingrediënten. Voor ons Tripa bier combineerden we Mosaic hop, een Amerikaanse hop met een evenwichtig bloemig, tropisch en fruitig aroma. We voegden ook een scheutje sinaasappel- en citroenschil toe om het bier een fruitige toets te geven. Deze hoofdingrediënten geven Tripa bier zijn kenmerkende smaakprofiel, dat rijk is aan zowel citrus als bloemige aroma’s. Om deze smaken verder te ondersteunen, hebben we ook enkele andere hopsoorten en moutsoorten gebruikt die een sterke impact hebben op het Tripel IPA bier in termen van smaakprofiel en alcoholgehalte.

Ingrediënten bier

Of je nu een speciale gelegenheid viert, of gewoon wat tijd wilt doorbrengen met je beste vrienden en familie, een lekker bier gaat er dan altijd in. En deze Tripel IPA is daar perfect voor. Met zijn honingzoete aanzet en de bitterheid en citrustoetsen van een IPA, heeft dit bier voor elk wat wils. Je zult genieten van het zoete begin van het bier dat langzaam overgaat in een milde bitterheid – maar nooit te veel! Het is een geweldige balans van smaken die het een uitstekende keuze maakt voor elke gelegenheid. Met subtiele fruitige tonen zorgt dit speciaalbier ervoor dat u van elke slok zult genieten.

Tripa

Tripa-tripel-ipa-bier
2.50
De Tripa is een goudkleurig bier. Een Triple IPA, de extra zware variant van de IPA. Waarbij je dus fruitigheid van een tripel kan verwachten en de bitterheid en citrus toetsen van een IPA. De Tripa heeft een lange nasmaak van bittere hoppen en fruitige tinten die lang aanwezig blijven met een honing zoet begin. Enjoy Jake’s!

Tripa - onze Tripel IPA

Tripa op Untappd:

Op onze Untappd krijgen wij lovende reactie van onze Tripa:

Fijne combi tussen een Tripel en een IPA
Lekker, een echte Tripel IPA. Hoog in het koolzuur. De zoete Tripel toets met de fruitige IPA bitters
Leuke brug tussen Tripel en IPA, mooie balans tussen de twee.
Mooie zachte Tripel IPA
Echt een mooie Tripel IPA, fruitig met een mooi bittertje
Heerlijk!
Leuk weer eens een apart biertje, best wel top!
Prima bier! Bittertje op het eind en kruidig
Deze Tripa smaakt zeer goed!
Verrassend lekker bier!
Heerlijk biertje van een Bossche brouwer!
Wat een smaak!!
Goede combi, Tripel IPA

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!