Meer dan een blond bier, dit bier vult je met ongekende smaakcombinaties.Blondina

Blondina - ons Blond Bier

Ons blond bier is het lichtste en meest toegankelijke van onze bieren. Het is een echte dorstlesser, met zijn zachte en evenwichtige smaak. Maar het is niet zomaar een blond bier: het onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van frisse en fruitige aroma’s. Dat maakt het zo lekker en makkelijk drinkbaar! Ons blond bier is duurzaam gebrouwen. We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten voor ons bier. Het resultaat is een verfrissend blond bier waar je met een gerust hart van kan genieten! Laat ons je meer vertellen over wat ons Blond bier zo speciaal maakt.

Bierstijl-blond-bier

Dit gouden bier is een speciaal bier dat wordt geëvenaard door zijn smaak. Een gouden kleur gemengd met de lichte smaken van de granen maakt dit een heel speciaal bier. Het blond bier heeft een verfrissende afdronk en een mooie, lichte bitterheid van de hop in de afdronk. De fruitige tonen gemengd met de tarwe maken dit bier een aanwezig bier. Dit blond bier wordt met passie gemaakt en heeft een duurzaam brouwproces.

Ingrediënten van het blond bier

Voor elk van onze bieren beginnen we alleen met de beste en natuurlijke ingrediënten. Voor ons blond bier kozen we ervoor te brouwen met Mosaic hop, een Amerikaanse hop met een evenwichtig bloemig, tropisch en fruitig aroma. Ook citroenschil is toegevoegd om het bier een citrusachtige toets te geven. De hop wordt gecombineerd met mout en gist om dit blond bier te creëren, dat een evenwichtig mondgevoel heeft met toetsen van fruit en een kleine bittere afdronk. We hebben ook enkele andere hop- en moutsoorten gebruikt die qua smaakprofiel en alcoholgehalte een sterke impact hebben op het blond bier.

Ingrediënten bier

Dit blond bier is gemaakt om van te genieten bij elke gelegenheid. Met zijn verfrissende fruitige smaak is het een bier met een grote toekomst. Hier ontmoeten oud en nieuw elkaar: in onze moderne brouwerij genieten van het ambacht van brouwen op de meest duurzame manier mogelijk.  Het aroma van de granen zorgt voor een goede smaak die vergezeld wordt door een bittere afdronk van de hop. Het blond bier is een echte dorstlesser en niet zomaar een standaard blond biertje. Met subtiele fruitige tonen zorgt dit speciaalbier voor genieten!

Blondina

blond-bier
2.50
Dit helder goud speciaalbier is een bier dat voor iedereen toegankelijk is. Een aanwezige frisse nasmaak maakt dit bier een echte dorstlesser. De smaken van de granen blijven mooi hangen en door de bittere finish van de hop maakt dit een lekker fris bier. Met fruitige tonen in dit speciaalbier is het niet zomaar een standaard blond bier. Enjoy Jake’s!

Blondina

Blondina op Untappd:

Op onze Untappd krijgen wij lovende reactie van ons blond bier:

Gewoon een lekker blond biertje
Citrus, kruidig en bitter. Goed in balans
Lekker biertje, fris, fruitig en beetje bitter! Dikke prima
Mooi blond bier, fris met wat fruit tinten
Mooi zacht blond bier
Heerlijk blond bier!
Lekkere blond bier, fruitig met goede schuimkraag
Goed gebrouwen, kruidig, fris en mooi in z’n bitters
Leuk bier! Begint fruitig, mooie kruidige toon en een lekker bittertje dat mooi blijft hangen
Lekker bier! Mooie smaken!
Lekker biertje! Lekker kruidig, fris en vol van smaak!

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!