We werken hard om het beste bier te serverenHet verhaal achter Jake's Beer

Jake's Beer

Jake’s Beer is een nieuw biermerk, gecreëerd door echte bierliefhebbers.

Wij geloven dat bier meer kan zijn dan alleen een drankje – het kan een ervaring zijn.

over Jake's Beer

Over de oprichters van Jake's Beer

Jake’s Beer is opgericht door Jan Janssen, Didier Heemskerk en Kees Janssen. Alle drie zijn zij groot liefhebbers van bier, speciaalbier! Jake’s Beer deelt deze passie graag met jou. Door een samenwerking met een Belgische brouwerij brouwen wij de beste speciaalbieren van dit moment met unieke smaken die streven naar plezier, gezelligheid en verbondenheid.

Wij houden van bier, en we zijn er zeker van dat jij dat ook doet. We zijn ons bedrijf begonnen in de hoop iets nieuws op tafel te brengen, iets dat bier drinken nog leuker zou maken dan het al is. Of je nu uit bent in een café of thuis aan het relaxen bent, er gaat niets boven een lekker flesje bier om van te genieten. En wat maakt het nog beter? Het drinken van een speciaalbier, gemaakt door mensen die net zoveel van bier houden als jij!

Het mooie aan bier drinken

Bier gaat over meer dan alleen drinken. Het gaat over genieten, tijd doorbrengen met vrienden en familie, en gewoon over een leuke tijd hebben. Bij Jake’s Beer hechten we veel belang aan het delen van onze passie voor lekker bier en het delen van die ervaring met jullie allemaal. Daarom zijn onze bieren zo ontworpen dat het makkelijk is om te delen – of dat nu betekent dat je je gedachten over onze nieuwste creaties deelt of dat je ronde na ronde lekkere bieren deelt met de mensen van wie je het meeste houdt.

https://jakesbeer.com/wp-content/uploads/2021/08/Jakes-1.png

Het ontstaan

Het begon allemaal een aantal jaren terug, wanneer Didier, Kees en Jan samen op het terras zaten te genieten van een lekker bier. Pratend over het moois van speciaalbier kwam al snel de gedachte om ons eigen bier op de markt te brengen. Zo gedacht, niet zo gedaan ;). Het duurde even om dit plan van de grond te krijgen. Het zoeken naar de juiste partner, een merknaam bedenken en de smaken kiezen. Begin 2021, midden in de Coronapandemie, is de juiste partner gevonden voor de realisatie van ons bier.

Kwaliteit van het bier

De samenwerking met Belgische brouwerijen zorgt er ook voor dat we kunnen voldoen aan de strenge wet- en regelgeving en aan onze eigen hoge kwaliteitseisen van het bier. Jake’s wordt alleen gebrouwen met de allerbeste ingrediënten en op een duurzame manier. Zonnepanelen bij de brouwerij zorgen voor energie en het draf van het bier wordt gedoneerd aan lokale boeren. Tevens wordt het water dat gebruikt wordt bij het brouwen zo veel mogelijk hergebruikt.

Mede door deze aanpak wordt ons bier goed ontvangen, met positieve reacties. Daar doen we het voor. Laten we daarom samen proosten op de geweldige dingen in het leven, groot of klein, want er is altijd wel een reden om te proosten! Enjoy Jake’s!

Bier-shop

We horen graag van jullie

We willen ook graag over jullie horen: Jake’s Beer is gemaakt door echte bierliefhebbers, en we willen horen wat jullie te zeggen hebben. We zullen je alles vertellen over het bierproces, onze favoriete recepten delen, en je een kijkje achter de schermen geven in het leven van onze oprichters.

En we zullen het over veel meer hebben dan alleen bier.

We streven ernaar een warme, gastvrije en leuke gemeenschap te creëren, en we weten dat jij daar het eerst bij bent. Dus: wat zijn je favoriete bieren? Je favoriete recepten? Wat zou je ons graag als volgende zien doen? Wie weet ontwikkelen we zelfs een nieuw product op basis van jullie feedback! Dus kom bij ons voor een goed gesprek en goede brouwsels, want is dat niet waar het leven uiteindelijk allemaal om draait?

Missie: Jake’s Beer wil met zijn bieren iedereen op een duurzame manier met elkaar verbinden en op een innovatieve wijze steeds nieuwe ervaringen aanbieden.

Visie: Om voor nagenoeg iedereen het perfecte bier te maken, op de beste mogelijke manier.

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!

https://jakesbeer.com/wp-content/uploads/2022/01/Bierproeverij.jpg