Want chocola en bier zijn een hemelse combinatieJake's Bierbonbons

Jake’s Bierbonbons

Een van de meest unieke bierbonbons die je ooit zult proberen. Samen met Chocoladelust in Reusel hebben we unieke Jake’s bierbonbons ontworpen. Door onze Tripa te koken en in de bonbon te verwerken, komt het karakter van dit speciaalbier mooi naar voren. De combinatie van bier en chocolade is echt een hemelse combinatie

Het resultaat is een zachte, romige bonbon die smaakt als een extra speciale versie van je favoriete bier! Een heerlijke traktatie voor alle bierliefhebbers, maar ook voor mensen die gewoon van goede chocolade houden.

Ambachtelijke bier met ambachtelijke chocola!

Chocoladelust wil iets dat al lekker is nog beter maken.

Daarom maken ze onze bierbonbons met Callebaut-chocolade, die bekend staat om zijn rijke smaak en zachte textuur. Ze combineren hun passie voor kwaliteit met een overvloed aan creativiteit om een product te maken dat zo lekker is als jij graag zou willen.

Jake's Bierbonbons

Vier basisingrediënten

De vulling van de Bierbonbons die we maken zijn een eenvoudige combinatie van vier ingrediënten: honing, boter, chocolade en onze Tripa. Alle ingrediënten van hoge kwaliteit en lokaal ingekocht om zo tot een heerlijke bonbon te komen.

Jake's Bierbonbons ingredienten
Bierbonbons Tripa
Bobon Chocola
https://jakesbeer.com/wp-content/uploads/2022/11/Vulling-Jakes-Beer-bierbonbons-320x320.jpeg

De Bierbonbons proberen?

Dat kan! Via onze webshop zijn ze te bestellen per 9 stuks (3 pure chocolade, 3 melkchocolade en 3 witte chocolade). Ze zijn ook te koop in de winkel van Chocoladelust!

Laten we nog één ding zeggen: bier en chocolade zijn een hemelse combinatie.

Jake’s Bierbonbons – een heerlijke nieuwe manier om van je favoriete bier te genieten, met een zoete twist!

Dus ga je gang – combineer deze bonbons met je favoriete bieren en probeer ze allebei! U zult er geen spijt van krijgen.

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!