Bier dat prijzen verovertAwards

Award winnende bieren

Toen we Jake’s Beer in 2021 op hadden gericht, wilden we een uniek merk creëren dat zich zou onderscheiden in de ambachtelijke biermarkt. We wilden dat onze bieren anders zouden zijn dan al het andere dat je daar zou vinden – van hoge kwaliteit en met veel liefde gemaakt. En nu zien we de resultaten: onze bieren hebben in het eerste jaar al awards gewonnen, we kunnen niet trotser zijn!

Awards – European Beer Challenge

European Beer Challenge-medailles zijn waardevol voor ons, omdat ze de absolute top van bierproducenten in de wereld erkennen. Winnen bij European Beer Challenge is super competitief en deze European Beer Challenge 2022 awards zijn daarom een enorme aanwinst voor ons merk! Bier is onze passie en daardoor zijn wij extra blij dat we worden gewaardeerd door de mensen die weten waar ze het over hebben. De European Beer Challenge wordt beoordeeld door Europa’s toonaangevende bierinkopers en biersommeliers die allemaal belangrijke besluitvormers zijn.

We hebben beide bieren ingeschreven voor de European Beer Challenge 2022. We zijn erg blij te kunnen zeggen dat ze alle twee met een medaille naar huis zijn gegaan!

Jake's Beer award Tripa
Jake's Beer awards Blondina

European Beer Challenge 2022GOUD

De Blondina ging naar huis met een gouden medaille in de categorie “Belgian Blonde Ale”. Het is een echte dorstlesser, met zijn zachte en evenwichtige smaak. Maar het is niet zomaar een blond bier: het onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van frisse en fruitige aroma’s. Dat maakt het zo lekker en makkelijk drinkbaar!

European Beer Challenge 2022ZILVER

De Tripa ging naar huis met een zilveren medaille in de categorie “Belgian Style IPA, Triple”. De Tripa heeft een lange afdronk die zowel de bitterheid als de fruitigheid van dit brouwsel behoudt. De aanhoudende citrus toetsen zullen je smaakpapillen in verrukking brengen, dus wees niet bang om je tijd te nemen wanneer je deze Triple IPA drinkt!

Awards – Craft Beer Awards

Als Europa’s grootste wedstrijd voor ambachtelijk bier houdt Craft Beer AwardsTM kopers op de hoogte van de steeds veranderende trends in de markt, wat ons, Jake’s Beer, veel vertrouwen geeft dat we leveren wat de markt wil. Deze twee gouden Craft Beer AwardsTM 2022 medailles zijn een enorme erkenning en maken het einde van dit jaar extra speciaal!

Jake’s Beer keert terug naar huis met twee internationale gouden medailles!

Duizenden samples uit 16 landen gingen de strijd met elkaar aan. Het aantal deelnemers aan de Craft Beer AwardsTM competitie van dit jaar is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Extra speciaal om als Jake’s Beer hier dan met twee gouden medailles naar huis te gaan!

Award Blondina Jake's Beer
Award Tripa Jake's Beer

Wij zijn trots op onze Awards

We zijn vereerd dat we erkenning hebben gekregen voor ons speciaalbier. We zullen onze bieren blijven testen op kwaliteit en smaak. Daarom hopen we in de toekomst nog veel meer prijzen in de wacht te slepen!

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!