Onze bieren

Onze bieren

Wanneer je een bier drinkt, is dat meer dan gewoon drinken. Het gaat over ontspannen en genieten, tijd doorbrengen met vrienden en familie en gewoon een leuke tijd hebben. Bij Jake’s Beer vinden we het belangrijk om onze passie voor goed bier met jullie allemaal te delen. Daarom zijn onze bieren zo ontworpen dat ze makkelijk te delen zijn. Ontdek nu onze speciale bieren: een blond bier en een Tripel-IPA.

Bierstijl-blond-bier

Blondina - ons blond bier

Ons blond bier is het lichtste en meest toegankelijke van onze bieren. Het is een echte dorstlesser, met zijn zachte en evenwichtige smaak. Maar het is niet zomaar een blond bier: het onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van frisse en fruitige aroma’s. Dat maakt het zo lekker en makkelijk drinkbaar! Ons blond bier is duurzaam gebrouwen. We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten voor ons bier. Het resultaat is een verfrissend blond bier waar je met een gerust hart van kan genieten!

Tripa - onze Tripel IPA

De Tripa – onze Tripel IPA is een goudkleurig bier. Een Tripel IPA, de extra zware versie van de IPA. Dus waar je fruitigheid van een Tripel kunt verwachten en de bitterheid en citrus toetsen van een IPA. De Tripa heeft een lange afdronk van bittere hop en fruitige tonen die lang aanwezig blijven met een honingzoet begin. Ons bier is duurzaam gebrouwen. We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten voor ons bier. Het is niet voor niets dat dit bier zo populair is onder de bierliefhebbers; het heeft een uniek karakter en veel smaak!

Tripa - onze Tripel IPA
Tripel bier

Tripelina - ons tripel bier

De Tripelina – ons Tripel bier is een goudkleurig bier van 8%. Een onweerstaanbare tropische en kruidige Tripel die je zintuigen direct prikkelt bij het inschenken. Leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een smaakavontuur dat je nog lang bij zal blijven.

Bestel gelijk onze bieren

blond-bier
2.50
Dit helder goud speciaalbier is een bier dat voor iedereen toegankelijk is. Een aanwezige frisse nasmaak maakt dit bier een echte dorstlesser. De smaken van de granen blijven mooi hangen en door de bittere finish van de hop maakt dit een lekker fris bier. Met fruitige tonen in dit speciaalbier is het niet zomaar een standaard blond bier. Enjoy Jake’s!
2.50
Dit speciaalbier is een heerlijk tropisch en kruidige Tripel dat je zintuigen direct prikkelt bij het inschenken. De aroma’s zijn intens en uitnodigend, en nodigen je uit om te genieten van elke slok. Bij het proeven van het bier ervaar je een perfecte balans tussen de zoete moutigheid en de bittere hoppigheid, waardoor de smaak vol en krachtig is, maar toch aangenaam en makkelijk drinkbaar blijft.
Tripa-tripel-ipa-bier
2.50
De Tripa is een goudkleurig bier. Een Triple IPA, de extra zware variant van de IPA. Waarbij je dus fruitigheid van een tripel kan verwachten en de bitterheid en citrus toetsen van een IPA. De Tripa heeft een lange nasmaak van bittere hoppen en fruitige tinten die lang aanwezig blijven met een honing zoet begin. Enjoy Jake’s!

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!