Een tropisch genot dat je zintuigen prikkeltTripel

Tripelina - onze Tripel bier

De Tripelina – ons Tripel bier is een goudkleurig bier van 8%. Een onweerstaanbare tropische en kruidige Tripel die je zintuigen direct prikkelt bij het inschenken. Leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een smaakavontuur dat je nog lang bij zal blijven.

Tripel bier

Intens en uitnodigend – de kunst van aroma’s

Bij de eerste slok word je begroet door een explosie van tropische vruchten en kruidige aroma’s. de belofte van een onvergetelijke smaakervaring hangt in de lucht. Perfecte balans – zoete moutigheid en bittere hoppigheid. Onze brouwers tonen meesterschap in het creëren van een harmonie tussen zoete moutigheid en bittere hoppigheid. Een volle, krachtige smaak die toch makkelijk drinkbaar blijft.

Ingrediënten van de Tripelina - ons Tripel bier

Ons tripel bier is met zorg samengesteld en bevat een uitgebalanceerde mix van smaken die de kenmerkende eigenschappen van dit bierstijl versterken.De hoppen die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en dragen bij aan het karakter van het bier. We hebben gekozen voor een hop uit Slovenië, die bekend staat om zijn fijne aroma’s en milde bitterheid, evenals een klassieke hop uit Tsjechië, die een verfijnd en nobel aroma aan het bier toevoegt.

Ingrediënten bier

Een onvergetelijke afdronk – proef de magie! De aangename afdronk van onze tripel blijft lang bij je. het is een verrassend genot dat je uitnodigt om meer te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek naar een nieuwe smaakbeleving, ons tripel bier is een aanrader. Beleef onze passie in elke druppel.

Tripel bier

2.50
Dit speciaalbier is een heerlijk tropisch en kruidige Tripel dat je zintuigen direct prikkelt bij het inschenken. De aroma’s zijn intens en uitnodigend, en nodigen je uit om te genieten van elke slok. Bij het proeven van het bier ervaar je een perfecte balans tussen de zoete moutigheid en de bittere hoppigheid, waardoor de smaak vol en krachtig is, maar toch aangenaam en makkelijk drinkbaar blijft.

Tripelina - ons Tripel bier

Tripelina op Untappd:

Op onze Untappd krijgen wij lovende reactie van onze Tripel:

WAT EEN BIER
Weer een heerlijk biertje, goed gelukt!
Smaakt verekkes
Love it!
Goed. Goed. Verteerbaar. Hoopgevend. Barbaars in de volksmond
Prima tripel bier!
Prima gelukt!
Prima tripel, fris bitter maar wel licht qua afdronk
Heerlijk!
Kruidige tripel
Mooie tripel, lekkere citrus erdoorheen, klein bittertje
Fris bitter bier met een volle koppige tint. Prima biertje
Mooi fris tripel bier! Kruidig
Lekkere frisse tripel met een aangenaam bittertje
Lekker zacht kruidig en bittere tripel
Mooie balans!
It’s special!
Een lekker licht citrus achtige tripel.

Ben je benieuwd naar al onze producten? Kijk dan eens in onze bier shop!
Meer weten over Jake’s Beer? Volg ons op Instagram!